Λεωφόρος Κύπρου 157 Αργυρούπολη Τηλέφωνο : 2109621149:

Αρχική Προφίλ Επικοινωνία με mail Βρείτε μας στο χάρτη ΕΛ

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των €80

ΑρχικήΠαραγγελίες & ΕπιστροφέςΌροι χρήσης

Όροι χρήσης

Οροι Χρήσης

 
Γενικά 
Οι παρακάτω όροι χρήσης έχουν συνταχθεί από την Nery's Fishing & ΣΙΑ Ε.Ε στην οποία ανήκει ο ιστότοπος nerysfishing.gr (εφεξής "site") και απευθύνονται σε όποιον θελήσει να επισκεφτεί τις σελίδες του ή να κάνει χρήση των υπηρεσιών του. Οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο επισκέπτεται τις σελίδες του site ή κάνει χρήση των υπηρεσιών για λόγους συντομίας στο παρόν αναφέρεται ως "χρήστης". Όλες οι υπηρεσίες που υπάρχουν στo site ή πρόκειται να δημιουργηθούν στο μέλλον υπόκεινται στους παρόντες όρους χρήσης, ενώ η επίσκεψη στις σελίδες και η χρήση των υπηρεσιών του site προϋποθέτουν την πλήρη και ανεπιφύλακτη κατανόηση και αποδοχή των ίδιων όρων.
 
 Πνευματικά Δικαιώματα 
 
Το περιεχόμενο του site (π.χ. κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο κλπ, και των άλλων αποτελεσμάτων) αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Nery's Fishing & ΣΙΑ Ε.Ε  εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά. Οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, αποθήκευση, επικοινωνία, δημοσίευση και αναπαραγωγή ή μεταβίβαση των περιεχομένων χωρίς έγγραφη έγκριση της Nery's Fishing & ΣΙΑ Ε.Ε απαγορεύεται. Όροι και ονομασίες που αναφέρονται, αποτελούν κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών που συνεργαζόμαστε. 
 
 Περιορισμένη ευθύνη
 
 Η Nery's Fishing & ΣΙΑ Ε.Ε αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά προκύψει αμέσως ή εμμέσως, τυχαία ή κατά συνέπεια, ή με οποιαδήποτε τρόπο σχετιζόμενη με την πρόσβαση ή τη χρήση του παρόντος site, συμπεριλαμβανομένης, χωρίς όμως να περιορίζεται, οποιασδήποτε απώλειας ή ζημίας προκληθεί από ιούς που μπορεί να επηρεάσουν τον εξοπλισμό σας (Η/Υ) ή την εγκυρότητα των πληροφοριών που αποκτήσατε μέσω του site της. Το παρόν site περιέχει εξωτερικούς συνδέσμους (links) για την καλύτερη ενημέρωσή σας.Η Εταιρεία μας Nery's Fishing & ΣΙΑ Ε.Ε αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη για το περιεχόμενο όλων των εξωτερικών συνδέσμων που χρησιμοποιούνται στο site. 
 
 Επικοινωνία
 Για οποιαδήποτε ερώτηση σε σχέση με τους παρόντες όρους χρήσης ή την προστασία δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Nery’s Fishing & ΣΙΑ Ε.Ε στο τηλέφωνo 210 9621149 και στο e-mail:  info@nerysfishing.gr 
Top